Protector XII

31.07.2015 07:38

Takže máme za sebou další Protector. 

Pro začatek bych zhodnotil celkový setting a organizaci. Nastavení hry se moc nezměnilo a proto většina aktivit mohla probíhat podle předběžných plánů. Bohužel se změnily nekteré postupy které, (můj názor), až příliž brzdily vyzbrojování vesnic, nicméně bylo to účelem hry takže jsme to museli respektovat. Informaci kterou jsme dostali na konci celé hry, že Riggs usoudil že zbraní už je moc považuji za celkem rozumnou a Riggse v mnoha ohledech chápu. 

Nyní k celkové akci

Celkové hodnocení na ose 1-10 bych sám za sebe dal 8. Jednak protože sem tam pršelo a druhak páč sem dotal žihadlo. I když si myslím že má reakce po inkasování to zas....... bodance byla přijatelnější než nekonečné stěžování si malého D že kolem něj lítá. Průběh i spolupráce se stařešinou probíhala vskutku úžasně. Vypadá to že si v Asmaru vydobíváme větší a větší postavení. Inu člověka vždy potěší když slyší po příchodu do vesnice, No hele konečně známé tváře. 

Letos o proti loňsku se stal mnohem větší problémem získání zbaní. Jak bylo řečeno víše od určitého momentu i nemožné. Na počátku jsme koupily zbraň za 1700 afgání a po čase stála zbraň již 10k ale 14K což je absolutně nedosažitelné. Na konec se nám podařilo nějakým úplně neskutečným způsobem vyzbrojit celou naši rodinu. Vyzbrojení přišlo téměř včas. Celé 4 dny jsme courali jednali pokřikovali a bez zjevného účinku. Poslední den, jak se dalo očekávat, se stalo nevyhnutelné. Ve 13:30 nás napadla skupinka talibánu asi o 20 mužích nicméně nevím přesně kolik se jich zapojilo do samotného útoku. Útoj jsme přestáli ve zdravý, né tak všichni bratři. Ve 14:30 k nám do vesnice dosti nevybíravým způsobem vletěl isaf (zmrdi). Nejenže nás posadily do řady jako ovce na porážku, oni odzbrojili i naše policisty. A tak i přes neustále urážky, křik hanba stejně odvedli naše 4 bratry do vězení. Takže sečteno a potvrzeno nás živých zůstalo asi 25 v celé vesnici. Následně probíhala porada přeživších a téměř radikalizování vesnice, když v tom přiběhne nějakej jouda a odpálí sebe i s půlkou vesnice. Naštestí bmbu neodpálil tak jak měl a proto byl přivolán Jarin aby celou situaci zrekounstruoval. Po rekonstrukci jsme naše rodina přežily ale bylo to o prsa korejské běžkyně. Tož nás zůstalo na obranu asi 13 po marném pokusu to nějak zorganizovat jsme se sešli u stanu stařešiny a čekaly na noční útok který nepřišel a proto jsme šli ve 2 ráno spát. Tímto skončil protector pro nás a zbytek Asmaru.

Na závě jenom zastávka MCDonaldu způsobila poprask a zasmání.

Tím to bych chtěl poděkovat vám všem kteří jste se účastnily a budovaly nám čest

Kontakt