Válka FUTURE FORCES

23.10.2014 19:39

Válka FUTURE FORCES

Jedním slovem za mě super. Akce byla relativně plynulá, akční a zase perfektně promyšlená. Letos jsme se dostali do přední linie přímo s Harrym. Jako tým jsme vcelku dobře spolupracovali a komunikovali. No komunikace mezi dvěma lidma co mají pmr a jsou od sebe necelých 20 metrům, probíhá vesměs zkoušením spojení a mlaskáním do vysílačky. :-) :-)

Ale zpět k samotné akci. Po příjezdu všech opozdilých účastníků a odehrání velkého breefingu jsme byly konečně zařazeni za ty ,,HODNÉ,, jsme se odebrali na malý breefing se samotným Harrym který nám určil velitele. Nejlepší název týmu Rytíři sušenikového stolu způsobil hned na začátku oslabení bojeschopnosti koaličních jednotek.

Po středně dlouhém pochodu na první pozici začala akce přesně ve stylu Války. Pomalé a urputné dobývání každého metru lesa. Letos to bylo zajímavější zejména o prvky Larpu a Zombie. Jak jsme byly varováni Harrym, že střelba do Zombie mu neublíží ale pouze ho nasere, tak ve chvýli kdy se zombie objevilo tak jsme mizeli jako pára nad hrncem. Boj o první bod trval přiblizně 2,5 hodiny.

Bod číslo dva jsme dobily těsně před koncem prvního scénáře, takže nemám absolutně ponětí jestli se nám podařilo udělat to co bylo potřeba. Myslím si že asi ne tak docela. 

Závěrem bych chtěl poděkovat vám protože jste byly skvělí a především chci poděkovat ELIŠCE JASENOVCOVÉ Fotografce která to snámi celé bez jediného křívého slova a s úsměvem celý den.

Kontakt